forside billede til Cxo2/blog blog om it

Blog om IT, digitalisering og ledelse

Her blogger jeg om IT, digitalisering, ledelse, SoMe og IoT og teknologi samt start-ups og iværksætteri. Det er blog for fagfolk og professionelle indenfor de pågældende områder.

Sådan finder du rundt i bloggen

Vælg en KATEGORI i menu til højre, og du vil straks se indlæg, der tilhører den kategori. Eller start med at kigge på listen nedenfor over de sidst nye indlæg.

Følg med når der kommer nye indlæg. Du kan altid finde bloggen med URL  https://www.cxo2.dk/blog/. Markér denne blog-forside i dine favoritter nu, så du nemt kan vende tilbage.

Del din viden med andre

Del gerne indlæg med dem, som du vil glæde med et tip om et indlæg eller om bloggen som helhed. Link gerne i det du selv skriver på dine medier.

Du kan kopiere sidens adresse via URL adressen øverst i browseren, hvis du skal bruge den i en e-mail. Du kan også dele via de sociale medier med knapperne Facebook, Twitter og LinkedIn, som findes under hvert indlæg.

Gæster og samarbejde

Gæstebloggere er velkommen. Det vil fremgå tydeligt under det enkelte indlæg, hvis indlægget er skrevet af en gæsteblogger. Arrangører af events, seminarer og konferencer er velkommen til at tage kontakt. Læs mere om samarbejde om bloggen her.

Læs mere

Læs mere velkomst til bloggen her.
Læs wiki om hvad en blog er.

Nyhedsbrevet og Følg

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, modtager du en e-mail en gang imellem, når der er nogle nye indlæg, der fortjener en omtale.

Se CxO2 siden på LinkedIn og tryk “Følg” – så får du en notifikation, når der er nyt.

 #cxo2Munk    #cxo2blog

Seneste indlæg på bloggen:

Indlæg af Ivan Munk på CXO2´s blog om IT på www.CxO2.dk/blog


Del gerne til dine kontakter:
 •  
 • 1
 • 1
 • 1
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Advertisements