Pixabay picture jura disclaimer

Der er tilstræbt den største faglighed og uvildighed *) i udformning af denne hjemmeside og blog, men for det første er jeg ikke jurist og for det andet kommer altid en usikkerhed via de kilder jeg bruger. Derfor er det nødvendigt med denne disclaimer at tage forbehold som også juraen og gældende praksis foreskriver.

Vi skriver med den viden, vi har tillært på vores mange uddannelser og kurser og konferencer, og med vores personlige betragtninger og erfaringer, og det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Denne disclaimer er en juridisk erklæring for at begrænse udgivers ansvar og rådgive andre om, at udgiver ikke kan holdes ansvarlig for oplysninger, der er inkluderet på denne hjemmeside og blog.

Vi udvælger annoncører efter bedste evne med de systemer der findes via bl.a. Google Adds, men vi er ikke ansvarlige for produkter, ydelser eller information i disse. På samme måde heller ikke for de websites vi linker til, selvom det altid er ud fra en faglig og informativ grund.

*) Uvildigheden er gennemgående og noget jeg prioriterer som uvildig it-rådgiver, og der hvor der er gæsteskribenter eller sponsorerede indlæg, vil jeg tilstræbe at det fremgår af fodnotet ved de indlæg.Annonce

Annonce