forside billede til Cxo2/blog blog om it

Blog om IT, digitalisering og ledelse

Dette er en blog om både ledelse og it-teknologi. Det er blog for både fagfolk og professionelle, alle med interesser for den teknologiske udvikling og nye it-trends.

Der er to hovedspor i bloggen
1. Ledelse og organisation, – det omfatter ledelse, motivation, pseudoarbejde, bestyrelsesarbejde, start-ups og iværksætteri.

2. IT og digitalisering, – det omfatter it-strategi, sociale medier, teknologi-trends, disruption og kunstig intelligens.

Sådan finder du rundt i bloggen

Vælg en KATEGORI i menu til højre, og du vil straks se indlæg, der tilhører den kategori. Eller start med at kigge på listen nedenfor over de sidst nye indlæg.

Følg

Du kan altid finde bloggen med URL  https://www.cxo2.dk/blog/. Markér denne blog-forside i dine favoritter nu, så du nemt kan vende tilbage.

Du kan bedre følge med ved at at besøge bloggen på LinkedIn. Se siden her og tryk “Følg” – så får du en notifikation, når der er nyt.

Du kan også følge bloggen via Facebook. Besøg siden her, og tryk på “synes godt om” eller tryk på “…” og tryk på FØLG.

Del din viden med andre

Del gerne indlæg med dem, som du vil glæde med et tip om et indlæg eller om bloggen som helhed. Link gerne i det du selv skriver på dine medier.

Du kan kopiere sidens adresse via URL adressen øverst i browseren, hvis du skal bruge den i en e-mail. Du kan også dele via de sociale medier med knapperne Facebook, Twitter og LinkedIn, som findes under hvert indlæg.

Gæster og samarbejde

Gæstebloggere er velkommen. Det vil fremgå tydeligt under det enkelte indlæg, hvis indlægget er skrevet af en gæsteblogger. Arrangører af events, seminarer og konferencer er velkommen til at tage kontakt. Læs mere om CXO2´s samarbejde og om gæsteblogger.

Læs mere

Læs mere velkomst til bloggen her.
Læs wiki om hvad en blog er.

 #cxo2Munk   #CXO2  #cxo2blog #gæsteblogger #cx02 #ivanmunk #ivanskouboemunk

Seneste indlæg på bloggen:

Indlæg af Ivan Munk på CXO2´s blog om IT på www.CxO2.dk/blog


Del gerne til dine kontakter:
Annonce

Annonce