Er du kommune, vandværk, distributionsselskab ea. og kan blive ramt af el-systemernes BrownOut? Jeg kigger gerne forbi med et 20 – 40 minutters indlæg om BrownOut for vandværker. Det giver forståelse af hvad det er, og hvordan man forbereder sig på det i sin risikoanalyse og beredskabsplan. Det kan være foredrag eller som konsulent en fælles gennemgang, der tager afsæt i jeres konkrete situation.

BrownOut for vandværker er en stor viden på et niche område. Oparbejdet via mange års arbejde med sikkerhedsanalyse og beredskabsplaner, – og sidst i en vandværksbestyrelse. Læs mere om CXO2 foredrag.

Billede fra Pixabay om brownout for vandværker
BrownOut kan volde problemer, hvis ikke det er forberedt

De fleste vandværker har drøftet situationen, og taget nogle forholdsregler. Men det er ikke nok at kopiere en standard tekst ind på værkets hjemmeside. Jeg kommer gerne ud til jeres vandværksbestyrelse, fysisk eller via Zoom, og fortæller om, hvordan I forbereder Jer på et Brownout med risiko-vurdering, test og beredskabsplan. Det vil ikke kun være et foredrag, – det vil også være en debat om netop jeres forhold, så I allerede under mødet kommer langt med forberedelser og beredskabsplan. Det er en helt uvildig og hurtig sparring, en hjælp til selvhjælp.

Læs mere : Vandværker, forsyningsselskaber og brownout.

BrownOut for vandværker
Del gerne til dine kontakter:
Annonce

Annonce
Tagget på: