Jeg er ikke den eneste, der er til Folkemødet 2023. Tæt på 70.000 kører, sejler og flyver til Bornholm for at tale om bæredygtighed og klima.

Bæredygtighed og klima er det dominerende tema på Folkemødet 2023, men med 325 store stande er der mange andre emner. Med indlæg hver time i 3 dage, og op til 120 scener samtidigt, er det svært at vælge, selv med en god App.

AI og ChatGPT er tema i adskillige indlæg.- med seriøse bud på og især debat om muligheder. Det er nok ikke overraskende på et event som dette, at forbehold og frygten for AI dominerer. Men det er i sig selv interessant, at på et folkemøde med så mange politiske, demokratiske og klimamæssige emner, at AI og især ChatGPT har sneget sig ind i en hel del indlæg. Men det er selvfølgelig et billede af, hvad der fylder i dagligdagen sommeren 2023.

God App

Et tillykke til Folkemødet, – de har en virkelig funktionsdygtig App og for den sags skyld også hjemmeside.

Og selve Folkemødet har et imponerende stort indhold, – faktisk alt for meget for ofte vil man gerne være til 3 debatter samtidigt. Og man kan nemt have 10 minuter gang mellem debatterne, så det sætter også en begrænsning.

Men et ikke-tillykke til Bornholm, der trafikmæssigt har meldt sig ud af Danmark. Vildt at de ikke er med på Rejsekortet men har deres egen BAT App, som er det eneste – only og stupide – sted man kan købe en busbillet, og ikke engang forud. Ærgerligt at Folkemødet ikke er placeret i Danmark, – der er rigelig plads i Jylland.

Folkemødet 2023

#folkemødet2023 #FM23 #FMDK @Folkemoedet

Folkemødet 2023
Del gerne til dine kontakter:
Annonce

Annonce
Tagget på: