TechBBQ i Øksnehallen

TechBBQ er nu Skandinaviens største startup, innovations og tech arrangement. Det samlede 7.000 iværksættere, investorer, innovatører, startups, talenter, institutioner, foreninger, virksomheder og kommercielle partnere fra ind- og udland. Årets TechBBQ indeholdt mere end 150 talere, 40 workshops og 50 stande fra foodtech til RPA og AI.

Online on site

Der var selvfølgelig online spørgsmål til talere og online meningsmålinger under indslagene. Det var også interessant at opleve, at “silent event” virkede fint, hvor vi alle havde headset på og der var slet ingen lyd i lokalet, – ret godt, da nogle indlæg blev afholdt uden ret meget afskærmning til udstillingerne.

Mental og teams

Software, AI og robotter fyldte naturligvis meget. Flere indlæg handlede om ”mental health in the tech” og ”tech and mental performance revolution”. IT-Branchen afholdt en debat på TechBBQ under emnet “The unseen benefits of developing in global teams”, på baggrund af de teams ikke sidder sammen men er teams på tværs af grænser.

Lav fejl

Interessant var også ”Failure as part of the journey from start-up to unicorn”, hvor man var inde på at nok har Danmark skabt nogle ansete unicorns, men at bygge et stort firma går via mange frustrationer og fejl i processen, – og erfaringen var at netop fejl og næsten-fejl er lige så vigtige som løsninger på den vej.

Matchmaking big issue

Udover vidensdeling og innovation handlede det om matchmaking mellem start-ups og etablerede virksomheder og mellem start-ups og investorer. Det bidrager til, at deltagerne kan udforske nye muligheder for at skabe forretninger og dermed innovation, vækst og jobskabelse.

Baseret på frivillige

COO ved TechBBQ, René Munk, fortalte, at TechBBQ er etableret som en non-profit organisation med ca. 20 ansatte sammen med et stort team af frivillige tech- og entrepreneurship entusiaster, – i dagene omkring eventen var helt op til 250 frivillige i gang.

Ivan Munk deltog på TechBBQ eventet i Øksnehallen i oktober 2019

Indlæg af Ivan Munk på CXO2´s blog om IT på www.CxO2.dk/blog

TechBBQ samlede 7000 til sit event
Del gerne til dine kontakter:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tagget på:             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *