Journalister har sagt, at disruption er død. Men på ingen måde, disruption er ikke død, udfordringen lever videre. Og det er ikke længere kun en trussel udefra, det handler også om virksomhedernes egne interne mål.

Et marked med kendte spillere og et stort fast salg kan pludselig blive disruptet. Det kan være en hurtig og livstruende ændring af en virksomheds forretningsvilkår. Disruption kan være dramatisk, fordi marked og muligheder hurtigt skifter karakter.  Det kan være et produkt, men også en hel virksomhed, der sendes i ringhjørnet til tælling.

Alle virksomheder kan blive disruptet, for nye spillere har jo netop som deres vision og mission, at de skal disrupte andre ud af spillet.

Ivan Munk tilbyder via CXO2 foredrag til små og store virksomheder, på interne møder, team møder og strategimøder. Det kan være til strategiforløb, teamudvikling, teambuilding, team-events og andre udviklingsforløb eller personale-arrangementer. Varighed kan være fra en halv time til en halv dag eller en aften.

Kontakt mig og lad os aftale hvordan vi kan sætte det på jeres agenda.

Læs blog indlægget Disruption er ikke død

Disruption er forklaret af Advanz og af Faktalink samt af DR.

Disruption på din agenda
Del gerne til dine kontakter:
Annonce

Annonce
Tagget på: