tilskud til digitalisering
Økonomisk tilskud til digitalisering

I slutningen af januar 2022 åbner den første pulje i SMV:Digital, hvor du kan søge om økonomisk tilskud til investering i teknologi og tilhørende rådgivning. Små og mellemstore virksomheder (SMV) kan derved få en digital rådgiver betalt via et økonomisk tilskud.

Det kan være en udfordring for små og mellemstore virksomheder at komme med på den digitale dagsorden. Men i kølvandet på Corona, stigende omkostninger og globale transport problemer er det mere nødvendigt end nogensinde.

Konkurrenceevnen handler så meget om digitalisering af både produkter og interne processer. Hvis ikke man er med i forreste vogn, kan disruption koble virksomheden helt af.

Du kan læse mere om de forskellige puljer og finde ud af, hvilken pulje der passer til din virksomhed her og se ansøgningsfrister her.

I SMV:Digital kan du søge om et tilskud på 25.000 kr. til en privat rådgiver, der hjælper dig med at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed.

CXO2 er godkendt som rådgivningsfirma under tilskudsprogrammet. I ovennævnte link kan man finde en liste over alle rådgivere.

Læs indlæg om digitalisering her
Læs indlæg om det digitale potentiale her

Indlæg af Ivan Munk på CXO2´s blog om IT på www.CxO2.dk/blog

Vil du abonnere på nye indlæg på denne blog?
Så besøg LinkedIn udgaven og tryk på FØLG eller
besøg Facebook udgaven og tryk på SYNES OM.

Økonomisk tilskud til rådgivning om teknologi
Del gerne til dine kontakter:
Annonce

Annonce